بازاریابی شبکه های اجتماعی

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 5]

شبکه های اجتماعی با زندگی ما پیوند خورده اند. اینستاگرام، تلگرام، لینکدین و … همه شبکه های اجتماعی ای هستند که این روزها با استقبال شدیدی مواجه شده اند.

این استقبال ، برای کسب و کارها فرصت مناسبی است. زیرا که هر جا عده ی زیادی از مخاطبان حضور داشته باشند ، نمایش یک کسب و کار می تواند روی وفاداری مشتری و افزایش فروش کمک بسزایی بکند.

 

بازاریابی شبکه های اجتماعی

بازاریابی شبکه های اجتماعی

 

اگر شما هم در شبکه های اجتماعی قصد دارید کسب و کارخود را معرفی کنید باید به چند اصل مهم در بازاریابی شبکه های اجتماعی توجه کنید. چند اصلی که می توان بدان اصول طلایی بازاریابی شبکه های اجتماعی گفت.

ارتباط خودمانی!

شبکه های اجتماعی محلی برای ارتباط بیشتر  با مشتریان هستند. در صفحات شبکه های اجتماعی باید کمتر جدی بود و پایه مذاکرات، گفتگو و ارسال خبرهای مهم شرکت را بر اساس شوخی و یک ارتباط خودمانی قرار داد. اگر ملاحظه کنید اکثریت برندها روال گفتگوی خودمانی را در شبکه های اجتماعی رعایت می کنند.

فقط فعالیت کافی نیست!

هدف شما از ایجاد صفحات شبکه های اجتماعی برای کسب و کارتان چیست!؟ درست است که شبکه های اجتماعی و فعالیت در آنها مهم است، اما این فعالیت باید با هدف همراه باشد. باید بدانید هر صفحه کسب و کار شما در هر شبکه اجتماعی ، جایگاهی است که می تواند شما را به خوبی تبلیغ کند، بشرطی که با برنامه ریزی این صفحات را مدیریت کنید.

البته برای حضور قوی در اینترنت فقط کار بر روی شبکه های اجتماعی و فعالیت در آن کافی نیست و باید راه کارهای دیگر تبلیغات اینترنتی از جمله تبلیغات کلیکی انجام شود. شبکه های اجتماعی به تنهایی جواب نمی دهند!

بشنوید!

برای پاسخگویی آماده باشید! نیاز مشتریانتان را بسنجید، آن نیاز را در شبکه های اجتماعی به نظرسنجی و پرسش بگذارید و بشنوید. برای هر تعریف یا انتقادی خود را آماده کنید. از انتقادهای کارآمد در جهت بهتر شدن کسب  وکارتان استفاده کنید.

به نظرات تک تک کاربرانتان احترام بگذارید و سعی کنید تمامی آنها را به خوبی پاسخ دهید. یک نظر مخالف ، می تواند بر روی کلیه کاربران دیگر اثر بگذارد! سعی کنید همه را راضی کنید!

هشتگ مرتبط بگذارید!

از هشتگ # برای بیان موضوع مطالب خود در شبکه های اجتماعی استفاده کنید، اما نه هر هشتگی! مثلا اگر در خصوص تجارت مطلبی می گذارید از #پرسپولیس یا #استقلال برای جذب مخاطب بیشتر استفاده نکنید! زیرا کسانی که این هشتگ ها را دنبال می کنند برای مطلب شما ارزشی قائل نیستند و هیچ وقت مشتری شما نمی شوند.

با اخبار و جو ذهنی مردم پیش روید!

با توجه به اخبار این روزها ، مناسبت ها، مسابقات ورزشی و … پستهایی دوجانبه و مرتبط با این اتفاقات و کسب و کار خود بگذارید. مثلا وقتی پیروزی باورنکردنی یک تیم در یک مسابقه فوتبال اتفاق می افتد، این خبر یک تلاش و امید و ایمان قوی را نشان می دهد. با توجه به این خبر و پیام آن ، خبر را به نفع کسب و کار خود بازگو کنید!

البته از استفاده بیش از حد از اینگونه اخبار بپرهیزید. زیرا صفحه کسب و کار شما هدفی جز ارتباط با مشتریان فعلی و جذب مخاطبان بیشتر در زمینه کاری خودتان را ندارد.

پیشنهاد ویژه!

برای جذب مخاطب بیشتر مسابقه یا پیشنهاد ویژه در صفحه خود بگذارید. اینکار باعث می شود افرادی که شما را دنبال می کنند با دیدن این مسابقه یا پیشنهاد ویژه، موضوع را به دوستان خود اطلاع دهند و این یعنی بیشتر دیده شدن شما!

مدیریت محتوا حرفه ای

محتوای قوی بسازید! با توضیحات طولانی حوصله کاربران اینترنتی را سر نبرید. سعی کنید از گرافیک در تصاویر و از ویدئوهای تبلیغاتی برای معرفی خدمات و مخصولاتتان استفاده کنید و متن خبر را فقط شامل یک عنوان هوشمندانه تبلیغاتی کنید.

لازم به ذکر است که احتمال دیده شدن یک ویدئو تا یک تصویرجذاب گرافیکی 10 برابر در اینستاگرام و تلگرام بیشتر است.

تبلیغات شبکه های اجتماعی

مطمئنا مشتریان شما اگر کسب و کار و خدمتتان را بشناسند از خدماتتان استفاده می کنند اما اگر شما را نبینند، شما بهترین هم باشید باز فایده ندارد! برای دیده شدن در شبکه های اجتماعی نیز می توانید از تبلیغات در این شبکه ها استفاده کنید.

تبلیغات در شبکه های اجتماعی شامل :

  • تبلیغات در پیج های پربازدید
  • تبلیغات مستقیم در پیج های مرتبط
  • تبلیغات کمپینی در شبکه های اجتماعی

برای بیشتر دیده شدن باید هزینه پرداخت کنید. این هزینه می تواند برای شما سودمند باشد!

برای آشنایی بیشتر در خصوص مدیریت و تبلیغات در شبکه های اجتماعی کلیک کنید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =