برترین روند و الگوهای طراحی موشن گرافیک در سال 2018 – قسمت اول
موشن گرافیک تحت تاثیر فرهنگ پاپ و آخرین نوآوری های تکنولوژیکی به وجود آمده است. در حالی که در طراحی موشن گرافیک نباید کورکورانه از هر مد و روندی تقلید کرد و استفاده کرد اما برای یک سازنده موشن گرافیک به روز بودن و آگاهی از تکنیک های جدید ساخت امری حیاتی است. در واقع یک طراح حرفه ای موشن گرافیک باید از روش های نو و فن آوری های جدید الهام بگیرد و با ترکیب آنها با خلاقیت خود، نیاز مشتریان را به بهترین شکل پاسخ دهد. هیچ کارفرمایی پروژه ای با ظاهر قدیمی و دمده را نمی پذیرد.
بنابراین مهمترین روند و الگوهای موشن گرافیک در سال 2018 که در ایجاد ظاهر طراحی نقش بازی می کنند، کدامند؟
تیم شایگان مقاله ای 2 قسمتی در این زمینه برای شما آماده کرده است. در این مقاله 10 تا از جدیدترین و زیباترین تکنیک ها، رنگ شناسی و تایپوگرافی های ساخت موشن گرافیک را به همراه تصاویر هر مورد به شما معرفی میکنیم.
تکنیک های طراحی موشن گرافیک
- اثر Glitch
اثرات تحریف ناگهانی، که این گونه به نظر می رسد که پیکسل های تصویر به هم ریخته و یا آشفتگی تصویری فیلم ها مثل آنچه در تلویزیون های قدیمی اتفاق می افتاد، جدیدا توسط برخی از بزرگترین برندهای طراحی موشن گرافیک استفاده شده اند.
- شکلگیری
روند شکل دادن به لایه های مختلف یک شکل و کلا ارتباط میان اشیا، اشکال و آیکون ها می باشد. به خصوص این تکنیک در انیمیشن های لوگو بسیار شایع و محبوب است.
- ترکیب دو بعدی و سه بعدی
قابلیت های طراحی 3 بعدی اجازه پیاده سازی فرصت های خلاقانه را به طراح می دهد که در غیر این صورت دستیابی به آنها غیر ممکن خواهد بود. یک روند نوظهور در این عرصه ترکیب تصاویر 2 بعدی با انیمیشن های 3بعدی است. این کار به منظور ساخت تصویری پیچیده، سبکی خاص تر و گرافیک بیشتر انجام می گیرد.
- حرکت مایع
انیمیشن هایی که در آنها اشکال ارگانیک به صورت مایع در می آیند. این تکنیک مانند تکنیک شکلگیری سال هاست که مورد استفاده قرار می گیرید اما همچنان محبوبیت خود را حفط کرده است.
رنگ های مورد استفاده در ساخت موشن گرافیک
- رنگ های پررنگ روشن
رنگ های روشن، پررنگ و جسور در سال جاری محبوبیت زیادی داشته اند و تاثیر برجسته ای در دنیای طراحی دیجیتال دارند.
- رنگ های پاستیلی
رنگ های لطیف و خیره کننده آبنبات در یک پالت برای خیلی از ما یادآور دوران کودکی است. احتمالا همین اثر و محبوبیت مفاهیم نوستالژیک باعث استفاده موجی از رنگ های پاستیلی در طراحی موشن گرافیک شده باشد. اما در هر حال استفاده از این رنگ ها بسیار همه گیر شده است.
- گرادیان ها
گرادیان یا به اصطلاح امروزی انتقال رنگ ها این روزها دوباره بر سر زبان ها افتاده اند. گرچه این نوع طراحی همیشه به عنوان طراحی مسطح در نظر گرفته می شد اما چند وقتی است که بازده مدرن خود را به صورت نیمه مسطح تقویت کرده است.
تایپوگرافی
- تایپوگرافی کلاژ
در این روش حروف نوشتاری توسط تصاویر پوشیده می شوند. تکنیک جاسازی تصاویر در داخل متن در واقع به همان محتوا اشاره می کند و توجه بیننده را جلب می کند.
- تایپوگرافی مارکو
استفاده از حروف با سایزهای بزرگ و فوق العاده بزرگ و گرافیک متن های ضخیم در فونت های متنوع در طراحی موشن گرافیک و سایت رواج پیدا کرده است. همچنین این تکنیک در چشمگیر شدن عناوین فیلم ها بسیار موثر است.
- تایپوگرافی لایه ای
در این روش از تایپوگرافی عناوین با عناصر سه بعدی لایه بندی می شوند تا چیزی شبیه به آنچه بینندگان تماشا می کنند، به وجود آید.
این مقاله شامل دو قسمت است که قسمت بعدی تا چند روز آینده در آکادمی شایگان منتشر خواهد شد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.