موثرترین روشهای تبلیغاتی در اینترنت
حتما به دنبال موثرترین تبلیغ تا اینجا آمدید! در ذهنتان سوالهای فراوانی در خصوص موثرترین روشهای تبلیغاتی در اینترنت هست. می خواهید بدانید بهترین روشهای تبلیغات اینترنتی کدامند و باید کدام را انتخاب کنید؟ باید از همین اول بگویم که بهترین روش یا موثرترین روش وجود ندارد! این افسانه است! برای هر برند و کسب و کاری با توجه به موضوع فعالیتش بهترین روش فرق می کند. اینکه شما باید چه روشی را انتخاب کنید بر می گردد به فاکتورهایی همچون گذشته تبلیغاتی، حال، و اهدافی که در آینده به دنبال آن هستید. حرکت رقیبان و طرز تفکر مشتریان بالقوه نیز در انتخاب رسانه و روش تبلیغاتی موثر است. در این مطلب ما قصد داریم تمامی این موارد را بررسی کنیم.
اهمیت اینترنت و تبلیغات اینترنتی
تبلیغات اینترنتی در زندگی روزمره ما نفوذ کرده بطوریکه هر سایت پربازدیدی را باز می کنی تبلیغات جر اصلی آن سایت به حساب می آید. وقتی یک سایت ورزشی را باز می کنی بنر های تبلیغاتی چشمت را اذیت می کند، وقتی در یک مجله علمی وارد می شوی نیز اینگونه است. روزنامه ها، فضاهای خالی شهر به جای دادن امید و ایجاد فضاهای سبز پر شده است از فضای تبلیغاتی و این در حالی است که افزایش این فضاها چالش هایی را هم برای مردم، و هم برای برندها ایجاد کرده است.
چالش اصلی این است که چطور و چگونه وارد دنیای تبلیغات شویم تا هم هزینه ای که می کنیم به برندینگ ما کمک کند و هم به افزایش فروش و مشتری… البته لازم به ذکر است که نوشتن یک نسخه برای همه بیماران درست نیست! هر برندی و کسب و کاری با توجه به گذشته، وضعیت حال و اهدافی که در آینده دنبال می کند باید برنامه تبلیغاتی متفاوتی را برای خود ترسیم نماید. قصد ما در این مقاله نمایش مسیر کلی به تمامی کسب و کارها و برند هاست که باید از کجا شروع کنند. در این مسیر اول به معرفی موثرین روشهای تبلیغاتی در اینترنت می پردازیم.
بازار تبلیغات اینترنتی
در دنیای امروز، برای هیچ کشوری، پیشرفت علمی قابل توجهی را بدون وجود اینترنت نمی توان تصور کرد و به همین دلیل هم هست که سرعت اتصال به اینترنت در دانشگاه ها در اعتبار آنها یک فاکتور مثبت در نظر گرفته می شود. حال گرایش بیش از پیش نسل جدید به اینترنت را هم به آن اضافه کنید می بینید که استفاده کنندگان از اینترنت روز به روز در حال افزایش هستند.
هر جا که مخاطب افزایش می باید طبیعتا بازار پر سود تبلیغات هم وارد میدان می شود بازاری که هنوز در ایران خیلی جدی گرفته نشده است ولی با توجه به مزایای آن بسیار جذاب است.
همه از اینترنت استفاده می کنند! شما چطور؟!
کاربران اینترنتی دیگر فقط نوجوان و جوانان نیستند بلکه فعالین بازار و سرمایه گذارانی که سرمایه های کلانی هم در اختیار دارند را هم شامل می شوند. الان دیگر مادرها و پدرها و حتی پدربزرگها و مادر بزرگها به دنیای اینترنتی وارد شده اند. کسانی که می توانند یک مشتری پر سود باشند از اینترنت برای کار های روزمره خود استفاده می کنند. نسلی که در زمان تحصیل با اینترنت آشنا شد اکنون وارد بازار کار شده است و درصد قابل توجهی از سرمایه های کشور را در دست دارد.
زندگی گره خورده به اینترنت
در حال حاضر چک کردن قیمت هر چیزی از طریق اینترنت آسان است. دنبال کردن آخرین اخبار جهان، دیدن خلاصه بازی فوتبالی که دیشب خسته بودید و خوابتان برد، دیدن فیلمی نوستالژی یا یک کارتون قدیمی، گوش دادن به آهنگی که به شما آرامش می دهد و… همه از طریق اینترنت امکان پذیر شده است.
حتی متخصصین وقتی می خواهند یک منبع سریع برای پرسش خود بیابند اولین چیزی که به خاطرشان می رسد جستجو در گوگل است.
دنیای مجازی ما
ما انسانها به صورت ناخودآگاه دنیای جدیدی به نام فضای مجازی درست کردیم که بنابر آمارها تقریبا نصف زمان خود را در آن می گذرانیم. حالا که همچین فضایی در دسترس است برند ها و کسب و کارهای مختلف به فکر این می افتند که چگونه در اینترنت حضور داشته باشند؟ از چه ابزارهایی برای حضور و تبلیغ در این فضای مجازی استفاده کنند.
روشهای تبلیغاتی موثر در اینترنت کدامند؟
در زیر به معرفی انواع روشهای تبلیغاتی موثر در اینترنت می پردازیم.
- تبلیغات در موتور های جستجو
- بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو
- تبلیغات در شبکه های اجتماعی
- تبلیغات ویدیویی
- تبلیغات بنری
- تبلیغات همسان
- تبلیغات موبایلی
- تبلیغات ایمیلی
- ریمارکتینگ
- رپرتاژ آگهی
تبلیغات در موتورهای جستجو (تبلیغات گوگل)
چرا اولین روش را تبلیغات در گوگل است؟ باید بدانید که بیش از ۶۰ درصد ترافیک اینترنت جهان روی سایت گوگل است. بنابراین ۶۰ درصد مشتریان شما در گوگل هستند! پس اگر بتوانید در این موتور جستجو خود را معرفی کنید می توانید در کمترین زمان ممکن به مشتریان بالقوه ی بازار خود دست پیدا کنید. متاسفانه در این سالها به دلیل افزایش قیمت بیش از حد دلار این روش تبلیغاتی برای اکثر بیزینس ها ناکارآمد است. چرا؟
در تبلیغات گوگلی شما باید اعتبار اکانت خود را افزایش دهید. مثلا فرض کنید ۱۰۰ دلار. گوگل به ازای هر کلیک از اعتبار شما کم می کند. اگر نرخ متوسط هزینه ی هر کلیک را ۷۵ سنت در نظر بگیریم نزدیک به ۱۲۰ ورودی را با این مبلغ می توانید جذب کنید. در نظر بگیرید در حال حاضر که دلار قیمتی بین ۱۵ تا ۱۶ هزار تومان را دارد هزینه شارژ ۱۰۰ دلار معادل ۲ میلیون تومان خواهد بود و این برای ۱۲۰ ورودی اصلا قیمت مناسبی نیست. بنابراین خیلی از کسب و کارهای ایرانی به جای انجام تبلیغات در گوگل به سراغ بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو (سئو) رفتند.
بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو (سئو)
اگر نمی دانید که سئو چیست کلیک کنید، سئو باعث می شود شما با عبارات کلیدی که مخاطبان سرچ می کنند در صدر نتایج جستجو دیده شوید. با توجه به بالا رفتن قیمت های تبلیغات در گوگل بهینه سازی سایت یکی از بهترین روشهای تبلیغاتی به شمار می رود. تفاوت سئو با تبلیغات در گوگل این است که شما در تبلیغات گوگلی بعد از واریز بلافاصله در صفحه اول نمایش داده می شوید اما در سئو بسته به رقابت عبارات کلیدی بین ۶ تا ۱۸ ماه طول می کشد که به صفحه اول نتایج جستجو برسید.
آمارها نشان می دهد موتورهای جستجوی دیگر مثل یاهو و بینگ روی هم فقط ۷ درصد از ترافیک اینترنت را برای خود دارند و با توجه به عدم شناخت اکثر کاربران اینترنتی ایرانی به این دو سایت پیش بینی می شود که سئو در ایران فقط بر روی گوگل از اهمیت بالایی برخودار باشد.
حال سوال اینجاست که سئو به درد چه برندها و کسب و کارهایی می خورد؟
تمام کسب و کارهایی که محصول و خدمات آنها توسط مردم در اینترنت جستجو می شود می توانند وارد رقابت در گرفتن جایگاه بهتر در گوگل شوند. سئو یک انتخاب هوشمندانه است و یک سرمایه گذاری است که به عنوان یکی از بهترین روشهای تبلیغات اینترنتی انتخاب می شود.
یک سری شرکتها و سازمانها هستند که به دلیل دارا بودن خدمات و محصولات جدید و نوین نمی توانند از طریق سئو به مشتریان زیادی برسند و برای آنها سئو توجیه ندارد. مثلا ما مشتری داشتیم که دستگاه زباله خرد کن خانگی می فروخت. این محصول اصلا برای مردم شناخته شده نیست پس احتمال جستجوی آن در اینترنت بسیار کم است. پس باید توجه کنید که محصول یا خدمت شما در اینترنت جستجو می شود یا خیر؟! از کجا این موضوع را بفهیم. به صفحه خدمات سئو ما مراجعه کنید و با مشاورین ما در تماس باشید.
تبلیغات در شبکه های اجتماعی
ما به دنیا کاری نداریم! باید ببینیم مردم ما در اینترنت بیشتر زمان خود را در چه سایتهایی می گذرانند. اول گوگل و دوم اینستاگرام. اینستاگرام فضای مناسبی برای کسب و کارهایی است که خدمات و محصولاتی ارائه می دهند که بدرد اکثر عموم مخاطبین بخورد. این یعنی اینکه اگر خدمات و یا سرویس شما به درد افراد خاصی می خورد (مثلا مدیران بانکها) دیگر نباید از اینستاگرام برای بازاریابی و تبلیغات استفاده کنید. البته این به این منظور نیست که در این شبکه های اجتماعی حضور نداشته باشید بلکه به این مفهوم است که باید استراتژی تبلیغاتی خود را با انتخاب رسانه ای بهتر تغییر بدهید.
حضور در شبکه های اجتماعی با توجه به امکانات هر شبکه باید متفاوت باشد. دیده شده که خیلی از کسب و کارها یک محتوا ایجاد کرده و در تمامی شبکه های اجتماعی انتشار می دهند که این کاملا اشتباه است.
مثلا محتوایی که برای اینستاگرام تولید شده بازخورد مناسبی را در تلگرام یا لینکدین ندارد. استراتژی ها باید در هر شبکه اجتماعی متفاوت باشد تا به موفقیت برسید. توجه داشته باشید که حضور در شبکه های اجتماعی متفاوت با سئوی سایت است. در سئو شما باید محتوا ایجاد کنید تا کاربران شما را پیدا کنند اما در شبکه های اجتماعی خودتان باید بروید و مشتریانتان را پیدا کنید.
ما برای برندها و کسب و کارهایی که قصد دارند به صورت حرفه ای در اینستاگرام حضور داشته باشند برنامه ی ویژه ای داریم. برای آشنایی با این برنامه می توانید به صفحه اینستاگرام مارکتینگ وارد شوید. همچنین اگر بخواهید در سایر شبکه های اجتماعی از جمله لینکدین، تلگرام، فیسبوک و … می توانید وارد صفحه مدیریت شبکه های اجتماعی شده و از خدمات ما در این زمینه بهره مند شوید.
تبلیغات ویدیویی (ویدیو مارکتینگ)
طبق پیش بینی های صورت گرفته تا سال ۲۰۲۱ بیش از ۷۰ شرکتهایی که روی سئوی محصولاتشلان کار می کنند به سئوی ویدیو می پردازند و اکثر تبلیغات و پروموشن های خود را به سمت ویدیو مارکتینگ خواهند برد. از کجا معلوم شاید در آینده نزدیک گوگل تب ویدیو رو جلوتر از تب نمایش محتوای متنی نشان دهد! این اخبار و پیش بینی ها نشان از اهمیت تبلیغات ویدیویی دارد.
یکی از محبوبترین موتورهای جستجو و اشتراک گذاری ویدیو در جهان یوتیوب است که البته به دلیل فیلتر بودن ما ایرانیان نمی توانیم از آن بهره مند شویم. البته برای کسب و کارهایی که مخاطبین هدفشان ایرانیان خارج از کشور هستند و یا مخاطبین بین المللی دارند هنوز یوتیوب یکی از بهترین گزینه ها برای فعالیت است.
آپارات نمونه ایرانی یوتیوب البته با امکاناتی محدودتر است. اما به دلیل بازدید بسیار کاربران از این رسانه آپارات تبدیل به یکی از رسانه هایی شده که می توانید در برند سازی و ویدیو مارکتینگ از آن بهره ببرید. البته برای حضور قوی در رسانه های ویدیویی باید ویدیوی تبلیغاتی ای داشته باشید که بتوانید در کوتاهترین زمان، پیام تبلیغ و برند را به مخاطب برساند. برای داشتن چنین ویدیوهایی می توان هم به سراغ ساخت تیزرهای تبلیغاتی رفت و هم به سراغ ساخت موشن گرافیک، اینکه از کدامیک از این دو استفاده کنید بر می گردد به رویکرد و هدف برند شما از تبلیغ که می توانید برای درک بهتر این موضوع با کارشناسان ما در شایگان تماس بگیرید.
تبلیغات ویدیویی یکی از بهترین روشهای تبلیغات اینترنتی است که می توانید از آن برای معرفی برند یا محصول یا سرویس خود استفاده کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ویدیو مارکتینگ کلیک کنید.
تبلیغات بنری (نمایشی)
تبلیغات بنری یکی از اولین روشهای تبلیغاتی ای است که شاید به ذهن هر کارفرمایی بیافتد. اما باید بدانید این تبلیغات در حال حاضر با استراتژی های متفاوتی می بایست اجرا شود. ما در شایگان همیشه شاهد مشتریانی بودیم که تماس گرفتند و هزینه های هنگفتی که در تبلیغات بنری انجام دادند صحبت کردند و همه به یک موضوع ازعان داشتند: نتیجه نگرفتیم!!
تبلیغات بنری به منظور کشاندن مخاطبین یک سایت پربازدید به سایت هدف است. اما چندین نکته باید در آن رعایت شود. اول اینکه سایت تبلیغ دهنده از نظر موضوع باید با سایت هدف همسان باشند. دوم اینکه بنر تبلیغاتی بتواند مخاطب را درگیر کند. سوم اینکه مخاطب بعد از کلیک نباید مستقیم وارد سایت یا مقوله خرید و یا آشنایی با محصول شود! این نکته آخر مهمترین نکته است. تبلیغات بنری باید در کنارش از بازاریابی درونگرا استفاده شود. در این بازاریابی مخاطب درگیر اطلاعات تماس وی (مثل تلفن همراه یا ایمیل) از وی گرفته می شود و سپس با ارتباط مستمر با وی (هفته ای یک پیام یا ایمیل) کم کم سعی می شود وی را به مشتری تبدیل کرد.
آمارگیریهای تبلیغاتی نشان می دهد لحظه ای که تبلیغات توسط مخاطبین دیده می شود فقط ۳ درصد آنها امکان دارد همان لحظه به محصول یا خدمتی که در آن تبلیغ دیده می شود نیاز داشته باشند. البته این آمار ۳ درصد برای برندها و کسب و کارهایی است که در جای درست و زمان درست تبلیغ کرده باشند. حال از همین تعداد فقط امکان دارد (در خوشبینانه ترین حالت) یک چهارم مخاطبین محصول یا سرویس شما را خریداری کنند و این یعنی اگر در جای درست و زمان درست تبلیغ بنری کنید امکان فروش به ازای بازدید کننده زیر ۱ درصد است. حال فرض کنید در جای درست و زمان درست تبلیغ نکرده باشید. چه اتفاقی رخ می دهد. نتیجه نمیگیرید!
اما اینها به این مفهوم نیست که تبلیغات بنری جواب نمی دهد. بسیاری از کسب و کارها با همین تبلیغات بنری مشهور و بزرگ شدند و مخاطبین بسیاری را بدست آوردند. شما هم می توانید اما به شرطی که برای رسیدن به اهدافتان برنامه ریزی تبلیغاتی داشته باشید. در این مسیر به یک نفر یا تیم حرفه ای و با تجربه در تبلیغات نیاز دارید. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مشاوره تبلیغاتی کلیک کنید.
تبلیغات همسان
تبلیغات همسان چیست؟ همان تبلیغات بنری با یک تفاوت ویژه. اینکه در انتهای خبر یا مقاله ای می آید و به عنوان یک مطلب مرتبط خود را نشان می دهد. این روش هم مانند تبلیغات بنری باید با استراتژی های ثانویه ای همراه باشد تا به نتیجه ختم شود. این روش در حال حاضر بازخورد بهتری نسبت به تبلیغات بنری دارد چون مانند یک خبر در انتهای اخبار و مقالات سایتهای مرتبط می توانید تبلیغ خود را درج کنید و نرخ کلیک بالاتری نسبت به تبلیغات بنری دارد. اما نرخ تبدیلش به مشتری برمیگردد به استراتژی های تبلیغاتی برند شما. برنامه ای که برای بعد از کلیک مخاطبین چیده اید می تواند روی میزان فروش شما تاثیر گذار باشد.
معمولا برای تبلیغات بنری و همسان باید یک لندینگ پیج جدا طراحی کنید و مراجعه کنندگان به آن صفحات را به چالش بکشید. آنها را دعوت کنید با شما همراه شوند. باید توجه داشته باشید تبلیغات بنری و همسان تبلیغات دیربازدهی هستند و سریعا به فروش ختم نمی شوند. پس اگر استراتژی مد نظر شما زودبازده است سراغ این نوع روش تبلیغاتی نروید. اما اگر به دنبال برند سازی هستید تبلیغات همسان یکی از بهترین روشهای تبلیغاتی است که می توانید از آن بهره ببرید.
تبلیغات موبایلی (موبایل مارکتینگ)
موبایل همان چیزی که اگر یک روز در خانه جا بگذارید انگار بزرگترین یار و یاور خود را جا گذاشته اید. صفحات موبایل صفحاتی شدند که ما بیشتر از خودمان، خانواده مان و عزیزانمان به آن نگاه می کنیم. از طرفی جای تاسف دارد اما این عادتی است که برای همه ی مردم زمین ایجاد شده است. این همراه همیشگی برندها را به این فکر می اندازد که چطور از طریق یار و یاور مخاطبینشان با آنها ارتباط برقرار کنند!
روشهای زیادی در تبلیغات موبایلی وجود دارد. تبلیغات در اپلیکیشنها، تبلیغات پیامکی، تبلیغات اینترنتی فقط برای نمایشگرهای موبایل، پوش نوتیفیکیشن ها و … اینکه برند شما نیاز به حضور در تبلیغات موبایلی دارد انتخاب آسانی نیست. زیرا باید دید برند چه موضوعی دارد و مخاطبین برند در چه رسانه هایی حضور دارند. اگر اپلیکیشن ها و فضاهای مناسبی در موبایل پیدا شود که مخاطبین برند در آن حضور قابل توجهی داشته باشند می توانید به تبلیغات موبایلی فکر کنید. اینکه از کدام روشهای تبلیغاتی استفاده کنید را به ما بسپارید.
تبلیغات ایمیلی (ایمیل مارکتینگ)
اگر در ذهن شما این نقش بست که یک بانک ایمیل بخرید و توسط یک ارسال کننده به همه ایمیل هایی که در بانک اطلاعاتی هست ایمیل بزنید باید بگویم مسیر ذهنی شما اشتباه است. ایمیل مارکتینگ یعنی ایمیل زدن به مخاطبینی که علاقه مند به برند ما هستند و در خبرنامه ما عضو هستند و خودشان ایمیلشان را در بخش خبرنامه وارد کردند.
البته ما دیدیم که خیلی از شرکتها با خرید بانک ایمیل و ارسال ایمیل های انبوه به نتایج خوبی هم رسیدند اما امکان بسته شدن و اسپم شدن ایمیل ارسال کننده و حتی برند ارسال کننده در سایتهای مطرح مثل جیمیل و یاهو بسیار افزایش پیدا می کند.
ایمیل مارکتینگ و اس ام اس مارکتینگ باید در خدمت بازاریابی درونگرا باشند تا بهترین نتیجه را برای برند به همراه بیاورند.
ریمارکتینگ
منظور از ریمارکتینگ تبلیغ مجدد برای کسانی است که یک بار برند یا محصول شما را دیده اند و با دوباره نشان دادن محصول و برند به مخاطب خرید و استفاده از آن را به وی تکرار کنیم. در علم تبلیغات و فروش این موضوع برای مخاطبین یک برند به ثبت رسیده که مشتری باید ۷ بار یک محصول یا برند را بشنود و برایش تبلیغش تکرار شود که اقدام به خریدش را جدی کند. ریمارکتینگ به این موضوع خیلی کمک می کند.
در حال حاضر اگر آخرین ورژن اپلیکیشن دیوار را دانلود کرده باشید خواهید دید در اولین صفحه آخرین موضوعاتی که سرچ کردید یا آخرین دسته بندی هایی که به آنها مراجعه کردید به شما پیشنهاد داده می شود. بله اپلیکیشن دیوار هم به سراغ ریمارکتینگ رفته تا بتواند کارایی اش را برای مخاطبین فروشنده اش بیشتر کند.
پس اگر شما هم به دنبال فروش موثر هستید حتما باید در برنامه های تبلیغاتی خود به دنبال ریمارکتینگ باشید. برای انجام این کار می توانید با مشاورین ما در شایگان در تماس باشید.
رپرتاژ آگهی
رپرتاژ آگهی یعنی تبلیغ غیر مستقیم توسط یک مقاله در سایتهایی که بازدید و مخاطبین زیادی دارند. این روش تبلیغاتی اگر با انتخاب درست سایت تبلیغ کننده همراه باشد در کوتاه مدت تاثیر مناسبی هم بر روی افزایش مخاطبین هم بر روی سئوی سایت می گذارد. در واقع یک خبر از شرکت یا محصول شما در سایتی قرار داده می شود و راجع به آن توضیح داده می شود. با کلمات کلیدی هدف نیز هب سایت هدف لینک داده می شود تا کاربران به سایت هدف رهنمون شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص رپرتاژ آگهی کلیک کنید.
از کدام روش تبلیغاتی در اینترنت استفاده کنیم؟
بهترین روشهای تبلیغاتی در فضای مجازی را در بالا توضیح دادیم. اینکه از کدام یک از روشهای تبلیغاتی بالا استفاده کنید بر می گردد به اهدافی که دنبال می کنید. همه ما به دنبال نتیجه گیری هستیم و برای نتیجه گیری باید برنامه داشت. در تبلیغات نیز به همین صورت است و باید برای رسیدن به موفقیت باید برنامه ریزی تبلیغاتی انجام داد.
نکته مهم اینجاست که نمی توان یک نسخه تبلیغاتی برای همه برندها ریخت حتی اگر موضوع کاری آنها با هم یکی باشد. برای این موضوع باید بازار کار برند، مشتریان، اهداف آینده مدیران و بودجه و ابزارهای تبلیغاتی ای که برند در اختیار دارد بررسی شود. معمولا برندهایی که می خواهند به نتیجه برسند قبل از شروع تبلیغات اقدام به طراحی مارکتینگ پلن و برنامه تبلیغاتی می کنند.
بدون برنامه ریزی تبلیغاتی نمی توان به نتیجه های مثبت رسید. برنامه ریزی تبلیغاتی باید توسط یک تیم حرفه ای متشکل از کارشناسان مارکتینگ و تبلیغات انجام شود. ما در آژانس تبلیغاتی شایگان در کنار تمامی برندهایی که به دنبال تدوین یک برنامه حرفه ای تبلیغاتی هستند خواهیم بود.
سپاس از اطلاعات مفید و کاربردیتان
سلام. وقت بخیر
ما یک برند فعال در زمینه مبلمان و سرویس خواب هستیم. بیشتر تلاش ما تا این لحظه بر روی تولید بوده و کمتر روی فروش و بازاریابی تمرکز داشتیم. تا الان کارهایی در زمینه ی تبلیغات انجام دادیم اما هیچکدوم جواب خوبی نداده بود. در جستجوهام در اینترنت به این صفحه اومدم و متوجه شدم که واقعا بدون برنامه ریزی و فقط با حضور در یک رسانه مثل اینستاگرام نمیشه به نتیجه رسید. من چطور می تونم از مشاوره مجموعه شما استفاده کنم؟
سلام.
بسیار عالی است. خب همانطور که در بالا گفته شد بدون برنامه ریزی نمی توان به نتیجه رسید. پیشنهاد ما این است که ابتدا با توجه به پتانسیل های برندتان برنامه و پلن مارکتینگ و تبلیغاتی براتون تدوین بشود و سپس توسط اون برنامه پیش بریم. از طریق شماره تلفن های مندرج در پایین سایت می توانید از خدمات مشاوره ای ما در زمینه تبلیغات و مارکتینگ استفاده کنید.