۱۲ راهکار لینک سازی مدرن - شایگان

12 راهکار لینک سازی مدرن

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 5]

لینک سازی یا آموزش لینک سازی در بازاریابی آنلاین بسیار ضروری است، نه بدلیل اینکه فقط منجر به سئو بهتر و گرفتن جایگاه بالاتر می شود، با لینک سازی شما کاربران یک وبسایت را به سایت دیگر انتقال می دهید و با معرفی وبسایت خود تجارت خود را گسترده تر می کنید.

در اصل یکی از مهمترین دلایل لینک سازی گسترش تجارت اینترنتی است. اینکه شما در سایتهای پر بازدید معرفی شوید و توسط معرفی انجام شده بازدید بگیرید تا بازدیدکنندگان به مشتری تبدیل شوند.

اصل لینک سازی در گسترش تجارت است، اگر قبلا مقالات مربوط به لینکسازی ما را خوانده باشید متوجه چند نکته در لینک سازی شده اید:

  1. در سایت های معتبر لینک سازی کنید.
  2. در سایتهایی که آتوریتی بالا دارند لینک سازی کنید.
  3. در سایتهایی که موضوع کاریشان به سایت شما نزدیک است لینک سازی کنید.

چرا گوگل و سایر موتورهای جستجو تاکید دارند که از سایتهای معتبر و دارای رنک و آتوریتی مناسب لینک سازی کنید؟

زیرا لینک سازی در این سایتها به صورت رایگان بسیار سخت و تقریبا غیر ممکن است و اگر لینک سازی ای انجام شود حتما با پرداخت هزینه به منظور معرفی و تبلیغات خواهد بود.

فرض کنید شما در سایتی تبلیغ می دهید، آن سایت مسلما کاربرانی دارد که آنها می توانند مشتریان بالقوه شما باشند. حالا با این تصور که گوگل هم این را می داند فکر می کنید لینک سازی در سایتهایی که این خصوصیت را ندارند چه نتیجه ای را برای شما به همراه می آورد؟

اینجا نمیخواهیم سوالات سخت از شما بپرسیم و به آنها جوابهای طولانی بدهیم! اینجاییم که با 12 راهکار عالی در خصوص لینک سازی آشنا شویم.

می خواهیم ببینیم در سال 2018 میلادی یا سال 97 شمسی بهترین روشهای لینک سازی چیست و چگونه می توان با بازاریابی لینک و لینک بیلدینگ برند خود را در اینترنت مطرح کنیم.

قبل از شروع 12 راهکار لینک سازی، باید بدانیم منظور از بازاریابی لینک ایجاد لینک های تبلیغاتی به منظور جذب کاربران یک سایت پربازدید است، نه انجام سئو و حساس کردن موتورهای جستجو به آن کلمه نسبت به سایت!

۱۲ راهکار لینک سازی مدرن را یاد بگیریم

شاید با خود بگویید پس از این به بعد فقط سایتهایی که هزینه کنند در صدر جدول گوگل دیده می شوند، این تا حدی درست است، البته اگر شما قصد هزینه کردن ندارید نگران نباشید، یک سری راهکارهای دیگر هم برای شما داریم. با ما همراه باشید در 12 راهکار لینک سازی:

1-داشتن رسانه های جذاب (با لایسنس) و ارائه رایگان آن به وبلاگ نویسان به شرط دادن لینک

همواره داشتن تصاویر یا ویدئو های مناسب و جذاب برای کسب و کارهای مختلف می تواند بهترین گزینه برای گرفتن بک لینک باشد. در سایتهای آی تی و تکنولوژی ایجاد اینفوگرافیک ها می تواند بسیار تاثیر گذار باشد.

حتی یک سری سایتها هستند که کارشان این است که این رسانه ها را تولید کنند و بفروش برسانند. البته درست هست که در کشور ما لایسنس ها رعایت نمی شوند، اما شما با ایجاد همچین پایگاهی مطمئنا می توانید لینک های خوبی دریافت کنید.

حتی اگر وبسایتهایی از تصاویر شما استفاده کنند و به شما بک لینک ندهند، می توانید هر هفته یکبار یک جستجو بر اساس تصاویری که دارید در گوگل بزنید تا تمام وبسایتهایی که از عکس شما استفاده کرده اند را پیدا کنید.

2-شناسایی سایتها و وبلاگهای از کار افتاده در زمینه کاری شما

در دنیای اینترنت سایتها و وبلاگهای فراوانی وجود دارد. در زبان فارسی نیز این سایتها و وبلاگها بسیارند، اما خیلی از آنها با آنکه محتوای کاملی دارند اما دیگر فعالیت خاصی نمی کنند، شما می توانید با ارسال درخواست همکاری یا خرید این گونه وبسایتها، با صاحبان آنها وارد مذاکرده شوید تا یا سایت را از آنها بخرید، یا اینکه به عنوان یک نویسنده برای بروزرسانی سایت فعالیت کنید و با ایجاد یک نوشته در ماه آن هم آن سایت را بروز کنید هم یکی دو بک لینک موثر برای سایت خود بسازید.

شاید بگویید اینکار سخته و همچین وبسایتایی کم پیدا می شه! اما از این نوع وبلاگها زیاد پیدا می شود.

به دنبال وبلاگهایی در قدیمی ترین سرویس های وبلاگدهی بگردید و صاحبان وبلاگهایی که هم از نظر موضوع کاری به شما نزدیک هستند و هم ارزش توسعه و کار را دارند پیدا کنید و به آنها پیشنهاد بدهید تا وبلاگشان را در اختیار شما قرار دهند.

3- مصاحبه به افراد شاخص در محوریت موضوع سایت

در هر حوزه کاری ای می توان افرادی شاخص و صاحب نام پیدا کرد. شما می توانید مصاحبه ای با این افراد ترتیب بدید (حتی تلفنی) و بعد آن را به صورت متن در سایت خود قرار دهید. مطمئنا به خاطر آوازه ایشان افرادی اقدام به انتشار مطلب شما خواهند کرد.

شاید بگویید که اینکار سخت است که مثلا با فلان فرد گفتگو کنم، اولا که تا این کار را نکردید فکر نکنید سخت است، با حداکثر 5 تماس یک وقت مصاحبه از یکی از صاحب نظران خواهید گرفت. اما اگر نمی خواهید حتی این 5 بار را امتحان کنید می توانید با پیدا کردن مصاحبه های دیگر سایتها و بازنشر آنها در سایت خود به این امر نائل آیید که البته این کار ارزشش کمتر و احتمال انتشارش نیز کمتر است.

بهترین حالت می توانید مصاحبه افراد صاحب نام خارجی یا صحبت آنها در همایش ها را تبدیل به یک خبر داغ کنید. پس از مدتی که این کارها را کنید شما به عنوان منبعی از ترجمه مصاحبه های داغ کسب و کارتان برای کاربران اینترنتی شناخته می شوید.

سایتهای دیگر که بخواهند مصاحبه های داغ شما را انتشار دهند در بالای 50 درصد مواقع به شما بک لینک خواهند داد.

خب می بینم که دارید با روشهای جدید لینک بیلدینگ حال می کنید! فکر نکنم تا حالا به شما کسی این روشها رو توصیه کرده باشه یا تا بحال به گوشتون رسیده باشه که با این روشها هم می تونم لینک سازی کنم! در ادامه با روشهای کاربردی تری آشنا می شویم.

4- پست مهمان را در سایت خود فعال کنید!

در برخی از سایتها امکان درج یک مطلب از طرف مهمان (کاربر اینترنتی مراجعه کننده به سایت) وجود دارد. پست مهمان باعث بروزرسانی سایت می شود. شما می توانید از وبلاگ نویسان در سایت خود بهره ببرید و همیشه سایتی بروز داشته باشید.

شاید در مرحله اول بگویید که چرا باید یک سری افراد بیایند و در سایت من مطلب بنویسند؟!

اگر شما سایتی معتبر و خوب داشته باشید این انگیزه را برای وبلاگ نویسان ایجاد می کنید تا با نوشتن مطلب در سایت شما برای خود رزومه سازی کنند.

سایت ویرگول یک شبکه اجتماعی فارسی است که شما می توانید در آن به عنوان نویسنده فعالیت کنید.

همه آنهایی که می گویند این کار جواب نمی دهد، تنبلی می کنند و برای تست هم که شده بخشی برای جذب پست مهمان نمی سازند! اگر این کار را بکنید و سایتی معتبر داشته باشید در کمتر از یکسال حداقل 5 وبلاگ نویس خوب در سایتتان دارید.

جذب وبلاگ نویسانی که از قبل هم دنبال کنندگانی دارند می تواند به بالا بردن بازدید سایت شما کمک کنید. البته این درست است که وبلاگ نویسان احتمالا به نوشته های قبلی خود توسط لینکها اشاره می کنند ولی این کار اگر به مقدار لازم انجام شود (شورش را در نیاورند) نه تنها منفی نیست، بلکه برای شما پیامد مثبتی خواهید داشت.

همیشه که نباید در لینک سازی لینک بگیرید، باید لینک هم بدهید، این لینک دادنها می تواند به معتبر شدن شما بیشتر کمک کند. پس در لینک دادن به سایتهای معتبر خصیص نباشید. پست مهمان را در سایت خود فعال کنید، همچنین از این قابلیت در سایتهای دیگر برای گرفتن بک لینک مناسب استفاده کنید.

5-توزیع محتوا

توزیع محتوا! در کمتر سایت فارسی همچین کلمه ای را مشاهده می کنید. منظور از توزیع محتوا ارسال محتوا در مکانهایی است که برای کاربران قابل رویت تر باشد.

سایتهایی مثل یوتیوب، اسلایدشیر یا پینترست سایتهایی هستند که در توزیع محتوا می توانند شما را یاری کنند.

برای توزیع محتوا شما نیاز به تولید محتوای ارزشمند دارید. محتوایی که از نظر کاربران چنان ارزشی داشته باشد که آن را با دوستان و همکاران خود به اشتراک بگذارند.

وقتی همچین محتوایی تولید کردید، با ایجاد اسلایدهای کوتاه برای توضیح آن و انتشارش در اسلایدشیر، با ایجاد ویدئویی کوچک و انتشار آن در یوتیوب و با ایجاد تصویر یا اینفوگرافیکی از محتوا و انتشارش در پینترست می توانید محتوای خود را در معرض دید همگان بگزارید.

سایت های فارسی هم برای توزیع محتوا وجود دارند، سایتهای ویدئویی مثل آپارات و نماشا، سایتهای مبتنی بر محتوا مثل ویرگول و …

شما با توزیع مناسب محتوای ایجاد شده خود می توانید کاربران فراوانی را به سمت سایت خود جذب کنید، مطمئنا این کاربران اگر مطالب شما ارزش فراوانی داشته باشند، آن را با دوستان و همکاران خود به اشتراک می گذارند.

6-اشتراک گذاری مطالب در گوگل پلاس و دیگر شبکه های اجتماعی

در سایتهای خارجی فقط اشاره شده که با انتشار مطالب در گوگل پلاس می توانید بازدید مناسبی برای سایت خود جلب کنید، وقتی شما محتوای ارزشمند خود را در گوگل پلاس انتشار دهید کاربران دیگر آن را دیده و بین خود به اشتراک می گذارند. در گوگل پلاس هر پلاس و هر انتشار برای URL شما یک امتیاز به حساب می آید و باعث می شود آن مطلب از نظر موتورهای جستجو محبوب تر شود.

اما آیا مطالب فارسی هم در گوگل پلاس این محبوبیت را خواهد داشت تا کاربران با انتشار آن باعث بالا رفتن رنک و سئو سایت ما شود؟ مسلما خیر! اما این خیر بدین معنی نیست که شما کلا قید گوگل پلاس را بزنید!

گوگل پلاس یکی از بهترین شبکه های اجتماعی برای ساخت سیگنال های سوشیال مدیا برای بالا بردن جایگاه سئو سایت است. خب این یعنی چی؟

فرض کنید شما مطلبی را در گوگل پلاس خود انتشار می دهید! یک نفر از دوستانتان آن را میبیند، میخواند و خوشش می آید و آن را دوباره برای پروفایل خود بازنشر می کند. در پروفایل وی باز چند نفر از دوستان آن را می بینند و برای پروفایلشان بازنشر می کنند و این روال تا جایی ادامه پیدا می کند. این مسیر سیگنالی را ایجاد می کند که بدان سیگنال های شبکه های اجتماعی می گویند.

سیگنال های شبکه های اجتماعی به شما کمک می کند تا با استفاده از جذب مخاطبین اینترتتی، محبوبیت خودتان را در موتورهای جستجو نیز بالا ببرید.

توجه داشته باشید که گوگل پلاس یک شبکه اجتماعی میکروبلاگ هست و میکروبلاگ یعنی بلاگ کوچک و شما باید در هر مطلب خلاصه ای از آن را که جذابتر باشد ذکر کرده و توسط لینکها کاربران را برای خواندن مطلب بیشتر به وبسایت هدایت کنید.

از نمونه های فارسی گوگل پلاس می توانیم به شبکه اجتماعی پروفایل اشاره کنم.

7-ایجاد مطالب ویروسی در وبلاگ، شبکه های اجتماعی و ایمیل مارکتینگ

در سایتهای خارجی استفاده از بازاریابی ویروسی در شبکه های اجتماعی تامبلر و فیسبوک بسیار توصیه شده است، اما با توجه به اینکه این شبکه ها در ایران فیلتر هستند، من از دو شبکه اجتماعی خارجی و چند شبکه اجتماعی فارسی دیگر برای اینکار استفاده می کنم. اینستاگرام و لینکدین شبکه های خارجی و فیسنما و هم میهن و تبیان از شبکه های اجتماعی فارسی.

ایجاد مطالب ویروسی و انتشار موفق آن نیازمند دانشی در خصوص بازاریابی ویروسی و همچنین اشراف کامل در خصوص کسب و کار و مشتریان بالقوه دارد.

از متداول ترین روشهای بازاریابی ویروسی گذاشتن جایزه در پستهای اینستاگرام هست که شما می بینید با دعوت پیج به فالو و منشن کردن سه نفر از دوستان زیر پست شروع می شود. این یکی از ساده ترین حالتهای بازاریابی ویروسی است.

در بازاریابی ویروسی باید توجه به عنوان خبر و مطالب آن بسیار زیاد باشد، زیراکه باید بتواند این دو کاربر را برای خواندن مطلب حریص کند.

از وبلاگها و ایمیل مارکتینگ نیز می توانید برای انجام بازاریابی ویروسی بهره بگیرید.

همیشه سعی کنید مطالبی را ایجاد کنید که اینقدر برای کاربران حساس و جذاب باشد تا بخواهند آن را در وبلاگ، وبسایت و یا در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند.

8- مهندسی معکوس

اینکه بدانید رقیبانتان در کجا لینک سازی کرده اند می تواند به شما کمک کند که سطح لینک سازی رقبا را دیده و بهترین اقدام را کنید.

منظور از بهترین اقدام این است که شما با توجه به لینک سازی رقبا، یا از آنها بهتر لینک سازی کنید، یا اینکه حداقل در حد و اندازه ی آنها لینک سازی نمایید.

دیدن لینک سازی رقیبان به شما کمک خواهد کرد درک بهتری برای انجام روشهای لینک سازی پیدا کنید، ببینید در دسته بندی شغلی شما رقبا در چه سایتهایی بک لینک می سازند و از چه روشهایی برای ایجاد بک لینک استفاده می کنند.

برای اینکه شما بتوانید ببینید سایتهای رقیب چطور لینک سازی کرده اند کافی است آدرس سایت آنها را در یکی از ابزارهای زیر بزنید:

من همیشه از گزینه آخر برای دیدن 100 بک لینک برتر سایت رقیب استفاده می کنم.

این ابزارها به شما لینک های ورودی به سایت را نشان می دهند. اما همانطور که در بالا گفتیم فقط لینک های ورودی مهم نیستند. اینکه بدانید رقبا به چه وبسایتهایی بک لینک داده اند نیز بسیار مهم است تا با شناسایی آنها شما نیز بتوانید این کار را انجام داده و ارزش سایت خود را بالا ببرید.

برای دیدن لینک های خروجی یک وبسایت بهترین گزینه استفاده از ابزار screamingfrog است. این سایت با ارائه دو ورژن رایگان و پولی این امکان را به کاربران می دهد تا لینک های خروجی و ورودی به سایت خود را به شکل کاملتری مشاهده و بررسی کنند.

پس در مهندسی معکوس باید دو کار انجام دهید:

  1. درآوردن لیستی از بک لینک هایی که رقیبان گرفته اند.
  2. درآوردن لیستی از سایتهایی که رقبا به آنها به عنوان منبع لینک داده اند.

پس از بررسی سایت ها در این دو موضوع، می توانید بسنجید که برای اول شدن از نظر لینک سازی در چه سایتهایی باید فعالیت کنید، به چه سایتهای لینک بدهید و در چه سایتهای تبلیغ کنید.

9- ارتقای محتوا به منظور انتشار مطالب توسط کاربران اینترنتی

کسانی که سایت یا مقالات و مطالب شما را می بینند بیشترین احتمال را برای انتشار و گسترش آن در سطح اینترنت دارند. فرض کنید وارد این مطلب شده اید، اگر در انتها دکمه هایی برای انتشار قرار داده شده باشد، شما بیشتر راغب خواهید شد مطلب را با دوستانتان به اشتراک بگذارید. همچنین قبل از دکمه ها می توانید به صورت یک متن کوتاه کاربران را به این کار تشویق کنید.

انتشار مطالب توسط کاربران اینترنتی یکی از اصول مهم در لینک سازی است.

شما باید مطالبتان اینقدر خوب باشد تا آنها را وادار به انتشار آنها کنید. اگر می توانید چنین محتوایی درست کنید بسم الله بگویید و از همین حالا شروع کنید، اگر قبلا تولید محتوا را فقط برای بروزرسانی سایت انجام می دادید بروید و مطالب قبلی تان را تکمیل کنید. طوری که به منبعی جامع برای مخاطبان در حوزه ی کاری خود تبدیل شوید.

یک راه دیگر برای اشتراک گذاری مطالب، استفاده از فرم دعوت دوستان است که بارها در سایتهای مختلف فارسی دیده ایم. از این فرمها هم می توانید در انتهای مطالب خود برای اشتراک گذاری مطلبتان از طریق ایمیل استفاده کنید.

راهکارهای ارتقای محتوا به چند بخش تقسیم می شود:

  1. استفاده از روابط عمومی
  2. استفاده از تبلیغات محتوایی
  3. استفاده از بحث و گفتگوهای مرتبط
  4. استفاده از لینک های داخلی

استفاده از روابط عمومی

منظور از روابط عمومی استفاده از افرادی است که در موضوع کار و مطالب شما صاحب نظر هستند. شما می توانید با آنها ارتباط برقرار کنید و از تجربیات و نوشته های هم دیگر در این زمینه بهره ببرید، گاها دیده شده این همکاری ها باعث افزایش لینک سازی و ترافیک سایت می شود.

همچنین می توانید در گروه های مرتبط کاری در شبکه های اجتماعی به دنبال افرادی بگردید که همیشه در حال شیر مطالب هستند و با آنها برای این منظور وارد همکاری شوید.

استفاده از تبلیغات محتوایی

در سایتهای تبلیغاتی همچون anetwork و sabavision دیده ایم که کمپین محتوایی وجود دارد. در کمپین محتوایی می توانید مطالب مرتبط خودتان را در زیر مطالب همان حوزه کاری در سایتهای دیگر نمایش دهید تا کاربران اینترنتی را به خواندن آنها جذب کنید.

استفاده از بحث ها و گفت و گوهای مرتبط

در فروم ها و سایتهای پرسش و پاسخ در زمینه کاریتان با نام برند خود فعالیت کنید و به سوالات کاربران تا جای ممکن پاسخ دهید.

همچنین در بحث هایی که در گروه های کاری در شبکه های اجتماعی انجام می شود.

شرکت در این مکانها باعث معتبر شدن سایت شما شده و امکان اشتراک گذاری مطالبتان را بالا می برد.

استفاده از لینک های داخلی

شما می توانید از لینک ها برای بیشتر دیده شدن کل سایت بهره ببرید. شما وقتی در مقاله ای راجع به سئو صحبت می کنید می توانید این کلمه را به صفحه ای که در آن خدمات سئو ارائه می دهید لینک کنید.

لینک سازی داخلی در مرحله اول باعث می شود شما کاربران اینترنتی را به صفحات مختلف خود هدایت کنید. لینک سازی داخلی همچنین باعث می شود موتورهای جستجو صفحات مختلف شما را پیمایش کنند.

شما با لینک دادن از مقاله ها و مطالب قدیمی تر و پربازدیدتر به مقالات جدیدتر می توانید دیگر صفحات سایتتان را نیز محبوب کنید.

10-سوالات خاصی را پیدا کنید و به آنها پاسخ دهید

اکثر مردم در عصر حاضر از پرسیدن سوال در وب برای رسیدن به جواب هایشان استفاده می کنند و این یعنی بهترین فرصت برای اینکه سوالات آنها را پیدا کنید و در قالب یک مقاله بدان پاسخ دهید.

در فروم های مرتبط و سایت های پرسش و پاسخ به دنبال سوالاتی که اکثر کاربران به دنبال جواب آن هستند بروید.

اما نباید اینطور کار کنید که پس از هر بار پاسخ لینک خود را به عنوان منبع قرار دهید، چون این کار شبیه یک لینک سازی فیک می شود و همچنین در اغلب موارد توسط مدیران فروم ها و سایتها جریمه می شود.

11- درست کردن لینک های شکسته (احیاء پیوند)

با پیدا کردن لینک های اشتباهی که به سایت شما داده شده می توانید بهبود زیادی در لینک بیلدینگ خود ایجاد کنید. این لینکها هم در خارج سایت و هم داخل سایت وجود دارند و گاها به یکی از دلایل زیر به لینک شکسته تبدیل شده اند:

  1. آدرس صفحه مورد نظر تغییر کرده است.
  2. صفحه مورد نظر پاک شده است.
  3. مشکلی در نوشتن آدرس لینک وجود داشته است.
  4. کاربرانی که صفحه و لینک شما را به اشتراک گذاشته اند آدرس را اشتباه زده اند.

لینک سازی داخلی سایت خود را با بررسی صفحات و مقالات خود چک کنید و سعی کنید کلیه لینک های شکسته سایتتان را پیدا کنید. لینک های شکسته اغلب موجب بروز خطای 404 می شوند.

در لینک سازی خارجی کار شما سخت تر است. ابزارهایی برای بررسی لینک های شکسته به سایت شما وجود دارد که بهترین آنها عبارت اند از:

  1. چک کردن لینکهایی که در وبمستر گوگل منجر به خطای 404 می شوند
  2. چک کردن خطاهای سایت شما در گوگل آلرت Google Alert

پس تا جایی که می توانید لینک های شکسته به سایت خود را احیا کنید. این کار را هر سه ماه یکبار انجام دهید.

12- بازاریابی استاتیک

ثبات داشتن یکی از عوامل موثر در برند سازی است. شما در اینترنت و در خارج سایت خود با چه اکانت و آواتار و ایمیلی شناخته می شوید. در بخش تماس با ما و درباره ما خود در پروفایلهای مختلف چه مطالبی از خود بیان می کنید.

ارائه اطلاعات ثابت و یکسان در تمام پروفایلهای خود در سراسر اینترنت و مساوی بودن آن با اطلاعات سایت، پروفایل های شما را معتبر می کند و اعتبار بیشتر پروفایلها یعنی شما بهتر دیده می شوید.

در این امر سعی کنید:

همیشه خود را با یک نام کاربری مشخص در اینترنت معرفی کنید مثلا ما با shayegan_net این کار را می کنیم.

همیشه از یک ایمیل برای ثبت نام در پروفایل ها و ارتباط با مشتریان استفاده کنید.

همیشه یک آواتار مثلا تصویر لوگوی شرکت را به عنوان عکس آواتار انتخاب کنید.

سعی کنید اطلاعات تماس و درباره ما دقیقا شبیه به اطلاعاتی باشد که در سایت قرار داده اید.

این ثبات کمک می کند تا بیشتر شناخته شوید و این شناخته شدن باعث می شود تا کاربران اینترنتی در دیگر سایتها با برند شما بیشتر همراه شوند و این همراهی بیشتر منجر به اشتراک گذاری مطالب و پاسخ ها و صحبت های شما در این شبکه ها خواهد شد.

نتیجه گیری

خب با ۱۲ راهکار لینک سازی مدرن آشنا شدید. ۱۲ راهکاری که فکر می کنم تا به حال آنها را نشنیده بودید. ما این ۱۲ راهکار را به شما معرفی کردیم تا بتوانید با الگوبرداری درست از آنها روش های صحیح لینک سازی را دریابید. راهکارهایی که شاید انجامشان سخت به نظر برسد اما درست ترین روشها در زمینه ساخت لینک هستند.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × یک =