5 نکته در سئو داخلی

5 نکته در سئو داخلی

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 5]

چگونه خدمات اینترنتی خود را بهبود ببخشیم تا در بازار پر سر و صدای اینترنت، صدایمان شنیده شود؟ در دنیای اینترنت و طراحی وبسایت همه چیز به سئو داخلی سایت بستگی دارد، که سبب دیده شدن شما توسط کاربران می شود.

طی سالیان اخیر، گوگل قوانین سئو وب سایت ها را در جهت اطمینان از ارائه بهترین نتایج در موتورهای جستجو به شدت تغییر داده است. جالب است بدانید دامنه این تغییرات همیشگی است.

اخیرا موتورهای جستجو نتایجی را نشان می دهند که عبارت جستجو شده با کلمه کلیدی موجود در تگ ها، عنوان، توضیحات متای سایت ها متفاوت است و این هوشمندی گوگل را نمایش می دهد.

با پیشرفت الگوریتم های رتبه دهی نظیر پاندا، رنک برین، مرغ مگس خوار، گوگل پنگوئن اهمیت انتخاب استراتژی مناسب برای سئو داخلی افزایش می یابد.

اصلا سئو داخلی چیست؟ شاید بهتر باشد در ابتدا به این سوال پاسخ دهیم.

در سایت Moz سئو داخلی را به این صورت تعریف می کنند:” بهینه سازی صفحات وب سایت در راستای کسب رتبه بالاتر و به دست آوردن ترافیک از موتورهای جستجو”

سئو داخلی وب سایت شامل کدهای HTML و محتوا می باشد، که جریانی است که نتایج آن کاملا در دستان شماست.

در بهینه سازی داخلی سایت، تمام جنبه های صفحات در نظر گرفته می شود و زمانی که تمام آنها در کنار هم قرار می گیرند افزایش رتبه سایت را می بینیم.

الگوریتم های گوگل روز به روز پیچیده تر می شوند و از عوامل موثر در سئو داخلی ارتباطات است. چه میزان از صفحه شما با جستجوی انجام شده ارتباط دارد؟ استراتژی های شما در ارتباطات بین مقالات چگونه است؟ این ها عواملی هستند که در زمان توسعه سایت و سئو، باید به آنها بیندیشید و بهترین استراتژی را انتخاب کنید.

شما تقریبا در دسکتاپ 8 ثانیه فرصت دارید که کاربر را تحت تاثیر قرار دهید تا با وب سایت شما ارتباط برقرار کند که در نسخه موبایل این زمان به 5 ثانیه کاهش می یابد، همانطور که می دانید سرعت از عوامل تاثیر گذار در سئو است. عوامل زیادی در سرعت لود یک وب سایت  تاثیر می گذارند که برای آشنایی بیشتر با این عوامل پیشنهاد ما به شما خواندن مقاله 20 راهکار کاربردی افزایش سرعت لود سایت می باشد.

هر چقدر میزان ارتباطی که کاربر با سایت شما برقرار می کند بیش تر باشد، مدت زمان ماندن کاربران در وب سایت شما افزایش می یابد، که از جمله نتایج آن بهبود تجربه کاربری سایت شماست.

اگر در موارد مذکور فعالیت بهینه داشته باشید میزان بازدید از سایت و ترافیک وب سایتتان افزایش می یابد که نتیجه آن بهبود کسب و کارتان می باشد.

متاتگ

یکی از مهم ترین نکات سئو داخلی، نحوه قرار دادن تگ ها می باشد. متاتگ ها اطلاعاتی درباره صفحات وب سایت برای موتورهای جستجو نظیر گوگل فراهم می کنند. متا تگ هایی که CMSها به صورت پیش فرض و اتومات ایجاد می کنند نسبت به متا تگ هایی که وبمستران ایجاد میکنند تاثیر کم تری بر روی کاربران دارند. در واقع نرخ کلیک متن هایی که توسط وب مستران ایجاد می شود بیشتر است.

متاتگ هایی مانند متاتگ رباتس در سئو داخلی وجود دارد که شما می توانید با استفاده از آن به ربات های گوگل اعلام کنید که یک صفحه خاص را ایندکس نکند.

تگ عنوان

یکی از مهم ترین تگ هایی که در صفحات وب سایت ها وجود دارد تگ عنوان می باشد. عنوان چیزی است که کاربران در SERP مشاهده می کنند. تگ عنوان نمایانگر محتوای صفحه می باشد. تگ عنوان نباید کوتاه یا بلند باشد. شما می توانید از افزونه Yoast در وردپرس استفاده کنید. این افزونه استانداردهای سئو را به شما نشان می دهد برای مثال اگر تگ عنوان شما کوتاه یا بلند باشد به رنگ نارنجی در می آید اما اگر تگ عنوان شما استاندارد باشد سبز می شود.

از عناوین جذاب، هوشمندانه و مرتبط با محتوا استفاده کنید. عناوین مناسب بازدید کننده بیشتر جذب می کنند زیرا کاربران عناوین و توضیحات متا را مطالعه می کنند و درنهایت بهترین لینک را انتخاب میکنند.

متن مناسب برای متای توضیحات انتخاب کنید

متا توضیحات یا Meta Description متن کوتاهی از محتوا است که کاربران در SERP مشاهده می کنند. متا توضیحات از موارد اصلی رتبه دهی سئو نیست اما موتورهای جستجو متا توضیحات را ایندکس می کنند تا موضوع صفحه بهتر مشخص شود. سعی کنید توضیحات متا را با متن مناسب پر کنید. شما می توانید از متا توضیحات مانند یک متن تبلیغاتی استفاده کنید و به کاربران وب سایتتان بگویید به چه چیزی در وب سایتتان می رسند.

تگ های تیتر را به درستی انتخاب کنید

هر برگه تعدادی تگ H دارد که مهم ترین آنها تگ H1 می باشد. در یک صفحه نباید بیش از یک تگ H1 وجود داشته باشد. تگ H2 نیز جزو تگ ای مهم به شمار می روند. شما می توانید در یک صفحه حدود 2 تا 10 تگ H2 داشته باشید، اما استفاده از تگ های H3 تا H6  محدودیتی ندارند. همیشه سعی کنید فاکتور های سئو را به درستی رعایت کنید در غیر این صورت احتمال پنالتی سایت شما توسط گوگل وجود دارد.

محتوا باید جذاب و کاربر پسند باشد

مهم ترین نکته در سئو تولید محتوای جذاب و منحصر به فرد می باشد ضرب المثلی بین وبمستران وجود دارد که می گویند محتوا پادشاه است. در واقع بخش اصلی سئو یک وبسایت محتوای آن می باشد. اصولا محتوایی که مورد پسند کاربران واقع شود قطعا مورد پسند موتورهای جستجو نیز واقع می شود.

اگر محتوای شما جذاب و کاربرپسند باشد و نیاز کاربران را برطرف کند مدت زمان ماندگاری کاربران در وبسایت شما طولانی می شود. حضور طولانی کاربر در یک وبسایت اعتبار شما را نزد موتورهای جستجو را افزایش می دهد.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم 5 تا از مهم ترین نکات در سئو داخلی را به شما عزیزان بازگو کنیم. از اینکه با ما همراه بودید کمال تشکر را داریم.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =