گوگل پنگوئن چیست و الگوریتم گوگل پنگوئن چطور کار می کند

گوگل پنگوئن چیست و چطور کار می کند؟

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 5]

یکی از الگوریتمهای اصلی گوگل، الگوریتم گوگل پنگوئن است. امروز می خواهیم بیشتر با این الگوریتم آشنا شویم، ببینیم چطور کار می کند و چگونه از ساختار این الگوریتم به نفع خودمان استفاده کنیم.

بعد از پاندا، الگوریتم گوگل پنگوئن به منظور شناسایی سایتهایی با مطالب کیفیت بالا ارائه شد تا توسط آن بهترین نتایج از نظر محتوایی برای جستجوگران به نمایش در بیاید.

در این الگوریتم سایتهایی با محتوای عالی نمره ها و جایگاه های بهتری نسبت به سایتهایی با محتوای ضعیفتر می گیرند. از سال 2012 به بعد این الگوریتم شروع به کار کرد و تا به امروز با بیش از 10 بروزرسانی جزء یکی از اصلی ترین الگوریتم های گوگل به شمار می آید.

الگوریتم گوگل پنگوئن چطور کار می کند؟

گوگل پنگوئن دو روش بررسی دارد که گوگل توسط آن به کیفیت سایت پی می برد. شناسایی این دو روش شما را به ایجاد وبسایتی محبوب از نظر گوگل کمک خواهد کرد:

1-شناسایی لینک های ورودی یک سایت

الگوریتم گوگل پنگوئن چک می کند که وبسایت در اینترنت به چه شکل معرفی شده است و چطور سایتهای دیگر بدان لینک داده اند! الگوریتم پنگوئن بر روی لینک سازی سایت بسیار عمیق است. اینکه سایت شما:

  • سایت شما در چه سایتی معرفی شده.
  • میزان اعتبار سایتی که از آن لینک دریافت کرده اید چقدر است.
  • چقدر موضوع سایت شما نسبت به سایتی که به شما لینک داده نزدیک است.
  • احتمال لینک سازی واقعی چقدر است (یعنی چقدر احتمال دارد این لینک سازی واقعی باشد)
  • با چه کلماتی به شما لینک داده شده است.

پیشنهاد می کنم حتما مقاله 12 راهکار لینک سازی مدرن را مطالعه کنید.

2-کلمات کلیدی استفاده شده در نوشته اصالت مطلب

در خیلی از سایتها دیده شده که برای حساس کردن گوگل و سایر موتورهای جستجو بی وقفه از کلمات کلیدی در متن استفاده می شود. این یک راهکار بسیار نادرست است که باعث می شود گوگل شما را جریمه کند.

فرض کنید در همین مقاله ما بر روی کلمه کلیدی “الگوریتم پنگوئن گوگل” تمرکز کرده ایم و می خواهیم با این نام در جستجوها دیده شویم. اگر در هر پاراگراف یکبار از آن استفاده کنیم و در تمامی تیترهایمان این کلمه را قرار دهیم چه اتفاقی می افتد؟

مسلما سایت ما از طرف الگوریتم پنگوئن جریمه می شود.

نتیجه اینکه هر گاه بخواهیم از قصد موتورهای جستجو را به صفحاتمان حساس کنیم جریمه می شویم! بله، گوگل باهوشتر از این حرفاست!

در این خصوص پیشنهاد می کنم مقاله آموزش سئو کلمات کلیدی را مطالعه کنید.

برخی از سایتها هم می آیند با پر کردن اطلاعات منطقه ای و استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی مرتبط و در کنار هم، سعی به حساس کردن موتورجستجو می کنند

مثلا می گویند، سئو در تهران، سئو در جنت آباد، سئو در صادقیه، سئو در انقلاب، سئو در نیاوران و …

اینها نیز نمونه ی دیگری از مواردی هستند که شما اگر از آنها برای حساس کردن گوگل (گول زدن گوگل) استفاده کنید با جریمه مواجه می شوید.

الگوریتم گوگل پنگوئن آمد! مراقب باشید

الگوریتم گوگل پنگوئن آمد! مراقب باشید

چگونه بفهمیم که توسط پنگوئن گوگل جریمه شدیم؟

به گذشته ی وبسایت خود نگاه کنید. هر چقدر بیشتر سعی کرده باشید از دو روشی که در بالا بدان اشاره شد استفاده کنید احتمال جریمه شدن شما بیشتر خواهد بود.

ببنید چطور اقدام به لینک سازی کرده اید.

خیلی از دوستان را دیده ام که می روند پکیج های رپرتاژ آگهی می خرند! رپرتاژ آگهی در سایتهایی با بازدید بالا و معتبر بسیار خوب است اما اگر شما رپرتاژ خود را در پکیج 50 تایی بدهید چه اتفاقی می افتد؟

اتفاقی که می افتد این است که هر 50 تا سایت با یک متن و عنوان، با یک سناریو و با چند کلمه کلیدی مشخص به شما بک لینک می دهند. فارغ از معتبر بودن این سایتها، شما اگر گوگل بودید و می دیدید که در 50 سایت با یک سناریو از یک سایت تعریف شده و بدان لینک داده شده چه می کردید؟

لینک سازی طبیعی یعنی اینکه ما طوری مطالبمان را بنویسیم و خود را مشهور کنیم تا همه از ما صحبت کنند. وقتی قرار باشد 50 نفر متفاوت از ما صحبت کنند مسلما هر کدام ما را با دستور زبان بخصوصی تعریف می کنند (مثل یک اتفاقی که دو نفر می بینند و هر نفر آن را به شکلی تعریف می کند).

اگر لینک سازی شما طبیعی باشد باید در هر سایت شما به شکل متفاوتی تعریف شوید و کلماتی که به شما بک لینک می دهند متغیر باشند. وجود یک مقاله در 50 سایت با متون و لینکهای مشابه یعنی سری کاری و گوگل این را برابر با لینک سازی توسط یک نفر می داند!

پس نگاهی به لینک سازی خارجی خود داشته باشید و ببینید که چطور این لینک ها را درست کرده اید. فرض کنید که اگر قرار بود هر کدام از این لینکها را شخصی که از مطلب شما خوشش آمده بود انتشار دهد با چه زبانی و چه شکلی این کار می کرد.

پس لینک سازی خودتو طبیعی کن، مخصوصا در سئو خارجی.

از لینک سازی که بگذریم به کلمات کلیدی می رسیم. صفحات و مطالب سایت خود را بررسی کنید. چرا با آنها دیده نمی شوید. سعی کنید با عناوین مرتبط به صفحات و مقالات خود(هر چقدر که پر رقابت باشند) در 4 صفحه اول گوگل حضور داشته باشید.

برای اینکار نیازمند استفاده صحیح از کلمات کلیدی در مقاله و مطلب هستیم و همچنین لینک سازی داخلی.

برای درک بهتر جریمه گوگل مقاله پنالتی گوگل را مطالعه کنید.

چگونه سایت خود را از جریمه گوگل پنگوئن خارج کنیم؟

دو روش ساده که در بالا هم به آنها اشاره شد را دنبال کنید.

  1. بررسی لینکهای خارجی و داخلی سایت
  2. بررسی کلمات کلیدی در کلیه صفحات

اگر شما مطالبی مفید و بهینه در خصوص یک موضوع داشته باشید و همچنین از کلمات کلیدی درست استفاده کرده باشید هر چقدر که موضوع شما پر رقابت باشد باید در صفحات اول گوگل دیده شوید.

لینک سازی ها را بررسی کنید. در استفاده از انکرتکست ها (لینکها) حتما باید انواع آن را بشناسید و از انواع آنها برای لینک سازی استفاده کنید. (چه در داخل سایت چه در خارج سایت).

پیشنهاد می کنم حتما مقاله راهکارهای افزایش ترافیک بدون لینک سازی را مطالعه کنید.

کلمات کلیدی صفحات خود را بررسی کنید. اول به سراغ صفحات مهم تر خود بروید. برای معرفی یک موضوع و حساس کردن موتورهای جستجو بدان کافی است که بیشتر در ابتدا و انتهای مطلب خود بدان موضوع اشاره کنید و در تیترها از کلمات کلیدی استفاده بورزید.

اینکه بخواهید بیش از حد از کلمه کلیدی استفاده کنید یعنی اینکه غذای خود را شور کرده اید! پس شورش را در نیاورید.

چطور از گوگل پنگوئن به نفع خودمان استفاده کنیم؟

همانطور که فهمیدید پنگوئن گوگل سعی می کند لینکهای اسپم را شناسایی کند و استفاده از کلمات کلیدی زیاد در صفحات را پیگیری می نماید. زرنگ ها همیشه بدنبال بهره جویی از الگوریتمها هستند و الان موقعیه که شما باید با توجه به الگوریتم گوگل پنگوئن استراتژی خودتون رو برای لینک سازی و استفاده از کلمات کلیدی بچینید!

شاید برای شما این سوال پیش بیاد که چرا ما باید استراتژی بچینیم؟ شما این استراتژی را به ما یاد نمی دهید؟

اولا استراتژی چیدن برای هر کلمه کلیدی با توجه به رقیبان و میزان جستجوی آن کلمه متفاوت است. اگر ما یک استراتژی معرفی کنیم مسلما روی همه کلمات کلیدی کاربرد ندارد. پس با بالا بردن علم خودت از سئو سعی کن استراتژی خودتو بچینی.

دوما علم سئو شناسایی رفتار رباتهای موتورهای جستجو است، این رباتها هر روز رفتار تازه ای دارند و فقط با آزمون و خطاست که می شود به شناسایی نسبی از رفتار آنها رسید. اینکه ما بخواهیم در یک مقاله کلیه شناخت های خود را از رفتار رباتهای گوگل عنوان کنیم امکان پذیر نیست و شاید نیاز به نوشتن کتابی 1000 صفحه ای باشد.

سوما هر چیزی را نمی شود ارزان بدست آورد. باید تجربه کنید! شاید به نظر رسد نوشته های پیش روی شما ترجمه ای از مقاله ای خارجی باشد، اما در تک تک سطرهای آن تجربیاتی قرار دارد که ما سالهاست آنها را لمس کردیم و سعی داریم به شما انتقال دهیم. مابقی کار با شماست که حال با شناخت بیشتر از گوگل و الگوریتمهای آن استراتژی خود را بچینید.

در آینده سعی خواهیم کرد در خصوص الگوریتمهای گوگل بیشتر صحبت کنیم و با بالا بردن سطح اطلاعات شما در خصوص کارکرد آنها، کمک کنیم در سئو سایت خود موفق شوید.

منبع مقاله : What is Google Penguin

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 8 =