رازهای سئو

رازهای سئو

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 6 میانگین: 4.3]

آیا سدو دارای راز است؟ و اگر اینطور است رازهای سئو چیست؟ من در این مطلب رازهایی را با شما مطرح می کنیم تا سریعا به صفحه اول و لینک های اول بیایید. پس این مقاله را به دقت بخوانید.

این مقاله شامل دو بخش است که یکی تقریبا دو سال پیش و دیگری در آبان 98 بروز شده. خوشحالیم که با ما همراه هستید.

خیلی از مشتریان از ما سوال می کنند که راز شما در سئو کلمات کلیدی تان چیست؟ آیا واقعا سئو رازهایی دارد که فقط متخصصان این امر بلد هستند، آیا هر کسی می تواند سایت را سئو کند؟ این که باید سایت خودمان را سئو کنیم در آن شکی نیست، اما چه نکات یا رازهایی را باید بدانیم تا روند سئو ما بهتر و سریعتر پیش رود.

حدود یک سال و نیم پیش بود که ما این مقاله را نوشتیم و سعی کردیم بهترین رویکرد را برای گرفتن نتایج سریع در موتور جستجو اعلام کنیم. در زیر می توانید برخی از مواردی که ما در یک سال گذشته روی آنها تاکید داشتیم را مطالعه کنید، اما در ادامه راه ما نکاتی را به آن اضافه کردیم که همه ی آنها در اثر آزمایشاتی بوده که روی حداقل 20 سایت انجام دادیم.

در این مقاله با رازهای سئو آشنا شویم و سعی کنیم در سئو سایت خود از آنها استفاده کنیم.

رازهای سئو

  • انتخاب درست کلمات کلیدی
  • انتخاب درست سرتیترها
  • مطالب خود را به منبع تبدیل کنید!
  • تصاویر یونیک بسازید
  • لینک سازی داخلی و خارجی
  • محتوا سازی متناسب با فعالیت سایت یا بر اساس پرسونای مخاطب

اگر بخواهیم در دو کلمه راز سئو را بازگو کنیم آن “تولید محتوا” است. اما تولید محتوا خود یک اصولی دارد که در بالا لیست آنها را برای شما آوردیم. در ادامه تمامی موارد بالا را باز می کنیم تا شما با جزییات بیشتر هر کدام و راهکارهای سئو آشنا شوید.

انتخاب درست کلمات کلیدی:

اینکه چطور برای سایت و کسب و کار خود کلمات کلیدی انتخاب کنیم خود نیازمند توضیح بسیاری است که انشالله در مقالات آینده مطالب جامعی در خصوص آن خواهیم نوشت.  اما الان خالی از لطف نیست که نکات کلیدی در انتخاب این کلمات را به شما بگوییم! برای درک بهتر موضوع با مثالی پیش می رویم:

فرض کنید سایت شما در خصوص معماری یا طراحی دکوراسیون داخلی است. اول باید ببینید کسانی که قصد گرفتن سرویس از خدمات شما را دارند چه مطالبی را جستجو می کنند و کلمات را از نظر اهمیت و رقابت آن به دو دسته تقسیم کنید، مثلا در این حیطه کاری کلمات اصلی شامل:

  • طراحی دکوراسیون داخلی یا طراح دکوراسیون داخلی
  • شرکت معماری
  • طراحی معماری یا طراحی داخلی

و کلمات ثانویه شامل پسوندهایی مثل مکان شرکت است مثلا:

  • شرکت معماری در تهران
  • بهترین شرکت معماری در تهران
  • شرکت طراحی دکوراسیون داخلی در تهران

در اینترنت ابزارهایی وجود دارند که شما توسط آنها می توانید کلمات مرتبط با موضوع کار خود را پیدا کنید. یکی از بهترین ابزارها خود گوگل است. شما کلمه کلیدی مدنظرتان را در گوگل جستجو کنید.

بعد از جستجو لیستی از سایتها به شما نمایش داده می شود، به انتهای صفحه بیایید ، خواهید دید خود گوگل پیشنهاداتی برای رسیدن شما به هدف دارد که به صورت دو ستون لیست شده ارائه می گردد. از این کلمات حتما در متون خود استفاده کنید تا ورودی های شما از گوگل بیشتر شود.

کلمات کلیدی در گوگل

یک ابزار مناسب دیگر استفاده از الکسا است. سایت الکسا سایتی است که رنک سایتها را نمایش می دهد اما در بخشی از آن این سایت به نمایش 5 کلمه ای که شما بیشترین ورودی را در آن داشته اید می پردازد. برای اینکه بدانید مردم در زمینه کاری شما چه سرچ می کنند سایتهایی که رقیبتان هستند را در الکسا چک کرده وببینید با چه کلماتی بیشتر دیده شده اند.

نمایش 5 کلمه کلیدی پر مخاطب سایت در الکسا

با دیدن الکسا سایتها مهم در زمینه کاریتان، شما در خواهید یافت باید روی چه کلماتی مانور دهید.

 

 انتخاب درست سرتیترها

منظور از سرتیترها عناوین محتوای شما هستند. عناوین در سایت با تگی به نام h معرفی می شوند . این عناوین از 1 تا 6 طبقه بندی می شوند. ارزش h1 از همه عناوین صفحه مهم تر است. اما در هر صفحه فقط باید یکبار از این تگ استفاده کنیم. در تگ h1 باید مهمترین عنوان گذاشته شود.

در یک صفحه با محتوای مناسب باید به ترتیب از تگ های h2 و h3 به تعداد مناسب استفاده کرد. تقریبا برای هر 300 کلمه باید یک تیتر انتخاب کنید.

حتما در یک تگ h2 از کلمه کلیدی صفحه استفاده شود. اما در این خصوص شورش را در نیاورید! در تگ های h3 سعی کنید عناوین مرتبط با موضوع را قرار دهید.

تگ های h4 و h5 و h6 از اهمیت پایینی برای موتورهای جستجو برخوردارند. اما بهتر است هر صفحه حداقل یک تگ از آنها را داشته باشد.

یکی دیگر از مهمترین ارکان سئو این است که شما ابتدا از h1 یعنی در بالای صفحه، بعد h2 و بعد به ترتیب از بقیه تگ های تیتر استفاده کنید. اینطور نباشد که شما h1 خود را در انتهای متن وارد کنید.

 

مطالب خود را به منبع تبدیل کنید!

چطور میتوان مطالب را به منبع تبدیل کرد؟ شما برای اینکه از نظر گوگل منبع شناخته شوید باید مطالب بیشتری در خصوص کارتان ارائه دهید. هرچقدر بیشتر مطلب تولید کنید مرجع تر می شوید.

یک نکته هم در خصوص مطالب هر صفحه یا نوشته به شما بگویم. سعی کنید اگر می خواهید در خصوص یکی از خدماتتان صفحه یا مقاله ای بسازید اول آن موضوع را اینترنت جستجو کنید و سایتهای مشابه را ببینید که چقدر برای آن مطلبشان نوشته اند. هر چقدر آنها نوشته اند شما دو برابر بنویسید! تعداد کلمات در نوشته هر صفحه یکی از ارکان مهم در دیده شدن است.

 

تصاویر یونیک بسازید

برای هر مطلب تصویر یونیک بسازید. اگر امکان عکس برداری دارید با تصاویری که خود میگیرید برای مطالب و صفحاتتان عکس بگذارید اما اگر این امکان وجود ندارد شما می توانید با استفاده از فتوشاپ با تلفیق چند عکس و استفاده از متون فارسی در متن تصاویری یونیک ایجاد و در نوشته یا صفحه استفاده کنید.

به ازای هر 500 کلمه در متن یک تصویر ایجاد کنید.

لینک سازی داخلی و خارجی

وقتی یک مقاله یا صفحه جدید می سازید از صفحات و مقالاتی که قبلا ساخته اید و به این نوشته جدید مرتبط هست لینک دهید! همچنین در مقاله یا صفحه جدید به مطالبی که درباره آنها صحبت کرده اید و در سایت خود صفحه ای از آنها دارید لینک دهید.

سعی کنید برای صفحات سایت از خارج از سایت لینک دهید. یکی از بهترین روشها انتشار مطالب جدید در شبکه های اجتماعی همچون فیسبوک و گوگل پلاس است.

همچنین با ساخت وبلاگ در سایت های سرویس دهنده وبلاگ و انتشار اخبار در آنها با اعلان لینک منبع می توانید مقالات خود را معتبرتر کنید.

برای ساخت بک لینک های مناسب حتما مقاله ساخت بک لینک را مطالعه فرمایید.

 

محتوا سازی متناسب با فعالیت سایت یا بر اساس پرسونای مخاطبین

مطالب مرتبط بسازید. مطالب هدفمند بسازید. مطالب مرتبط یعنی اینکه شما مطالبی در سایت قرار دهید که مرتبط با کار شماست. مطالب هدفمند یعنی اینکه مطالبی را در سایت قرار دهید که منجر به جذب مشتریان شما شود.

اینها رازهای سئو بودند! آسان اما اسرارآمیز، رازهایی که دانستن آنها سئو کسب و کار شما را دگرگون خواهد کرد، اما استفاده از آنها به این راحتی ها هم نیست و هر سئو کاری را به دردسر می اندازد.

برای کسب اطلاعات در خصوص خدمات سئو سایتتان و مشاوره با شرکت دیجیتال مارکتینگ شایگان تماس بگیرید.

رازهای جدید سئو (بروزرسانی 11 آبان 98)

موارد بالا تا حد زیادی به شما کمک می کند تا سئوی سایت خود را سریع ارتقا دهید. اما نکاتی که در ادامه بدان اشاره می کنیم نکاتی است که جزء رازهای اصلی سئوی سایت به حساب می آید.

رسیدن سریع از صفحه دو به لینک های اول گوگل

خیلی وقتها سئوکاران می بینند که هرچقدر یک کلمه کلیدی را برای صفحه ای از سایت سئو می کنند نتیجه همیشه صفحه دو و نهایت لینک های آخر صفحه اول است. برای اینکه سریعا به صفحه اول بیاییم دو راهکار وجود دارد:

  1. گرفتن ورودی از شبکه های اجتماعی (حداقل 1000 ورودی در روز)
  2. گرفتن ورودی از طریق ایمیل مارکتینگ (حداقل 500 ورودی در روز)
  3. گرفتن ورودی از سایت های پربازدید (حداقل 300 ورودی در روز)

منظور از ورودی در بالا کاربران کاملا واقعی هستند. پس فکر استفاده از ربات را در بالا از سر خود دور کنید.

رپورتاژ آگهی همزمان در سایت های قوی و مرتبط

رپورتاژ آگهی در سایتهای پر بازدید و مرتبط می تواند یک مرتبه سایت شما را از رتبه های پایین به بالا بیاورد، فقط به شرطی که:

  • کلیه متون رپورتاژها متفاوت باشد.
  • لینک سازی ها استراتژی شده باشند.
  • تصاویر رپورتاژ ها متفاوت باشد.

بروزرسانی مطالب قدیمی سایت

بروز رسانی مطالب قدیمی سایت یکی از گزینه های ارزان برای شماست که می تواند توسط آن ورودی های خود را چند برابر کنید. مثلا ما در سایت شایگان فقط اقدام به بروز رسانی 20 مقاله پر بازدید کردیم، نتیجه این بود که در ماه 3000 ورودی به ما اضافه شد و کم کم روی کلمات اصلی جایگاه بهتری کسب کردیم. در الگوریتم های جدید بروزرسانی بیشتر از مطلب جدید گذاشتن ارزش دارد.

صفحات و مقالات ضعیف را قوی کنیم

دیگر اینطور نیست که شما روی چند صفحه از سایت کار کنید و گوگل بیاید و آن را نشان دهد. اگر صفحات دیگر سایت شما قوی نباشد احتمالا در جذب رتبه مخصوصا در کلمات پر جستجو به مشکل می خورید. اگر در سایتتان صفحات ضعیفی دارید آنها را از نظر محتوای متنی و تصویری تقویت کنید. در وردپرس برچسب ها و دسته بندی ها در اولویت هستند.

تصاویر را زیاد کنید

تصاویر مقالات خود را افزایش دهید. البته این کار موقعی جواب سریع می دهد که تعداد این کار در سایت زیاد باشد و بعد از انجام، تصاویر در پینترست شیر شوند و حداقل چند بار مجددا به صفحات بروزرسانی شده لینک سازی انجام گردد.

لینک سازی مجدد

اگر لینک سازی در فضاهای رایگان را قبلا در دستور کار خود داشته اید آن را نباید رها می کردید. برای بهبود جایگاه از لینک سازی رایگان در سطح وب مخصوصا سایت های آگهی، دایرکتوری، انجمن ها و وبلاگ ها بهره ببرید و مجددا به صفحات مختلف سایتتان بک لینک بدهید. البته باید اینکار با استراتژی باشد و به تعداد مشخصی شروع کنید و مقدار را یک دفعه به اوج نرسانید.

امیدوارم توسط رازهایی که در بالا بدان اشاره کردیم بتوانید سریع سایتهای مدنظرتان را سئو کنید و به نتیجه برسونید. توجه داشته باشید در خیلی از این موارد باید تداوم را در انجام راهکار حفظ شود وگرنه با همان سرعتی که سایت بالا آمده با همان سرعت سقوط خواهید کرد. پس برای نگه داری آنها نیز باید استراتژی جداگانه ای را طرح ریزی کنید.

موفق و پیروز باشید. نظراتتان را در خصوص رازهای سئویی که در بالا بدان اشاره شد در زیر اعلام کنید.

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 16 =